Stirile Zilei
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !

Sambata, 8 iunie 2002

Virtual Arad impreuna cu , va prezinta ultimele stiri din Arad in format Real Media.
Selectati stream-ul dorit in functie de tipul de conexiune:

Acest serviciu este in stadiu experimental. Va rugam sa ne transmiteti orice observatii la adresa florin@virtualarad.net.

Pentru a putea urmari retrospectiva stirilor saptamanale, care este difuzata in fiecare duminica, accesati doar conexiunea: Modem 56K.
Motivul este lipsa de spatiu pe serverul VA.

  • Cetatea Aradului a sarbatorit 172 de ani de prezenta continua

Cu ocazia aniversarii, colonelul Catanici si-a primit, militareste, oaspetiiCetatea Aradului a fost construita intre anii 1763-l783, din ordinul imparatesei Maria Terezia. Pentru a se constitui intr-un obstacol deosebit de puternic pentru nevoile de aparare a cetatii, cat timp s-a lucrat la ridicarea acesteia, cursul raului Mures a fost regularizat, in bucla actuala. Pierzandu-si importanta strategica la un an dupa incheierea lucrarilor, Cetatea devine inchisoare a popoarelor Europei, fiind intemnitati romani, francezi, sarbi etc. Aici, pe data de 12 iunie 1830 ia fiinta Regimentul 2 Linie, iar din 10 iunie 1919 Cetatea devine cazarma a Regimentului 6 Vanatori, de atunci fiind si cazarma. In 1995 se constituie Batalionul 191 Infanterie, iar in iunie 2001 trece in subordinea Brigazii 18 Mecanizata Teritoriala "Decebal".
Imnul de stat 
La 172 de ani de la infiintarea Regimentului 2 Linie, UM 01249 "Batalionul 191 Infanterie "Col. Radu Golescu"- a organizat, ieri, in Cetatea Aradului, o seama de activitati cazone, culturale, ecumenice si artistice. In prezenta unor personalitati de seama din toata tara, din diferite domenii de activitate, comandantul Batalionului 191 Infanterie, col. Avram Catanici, a avut grija ca totul sa iasa ca la carte, reusind pe deplin acest lucru prin interesul crescut pe care l-au avut subordonatii sai. Dupa primirea invitatilor (reprezentanti din toate structurile MI si MApN, ai Administratiei Publice Locale, ai unor institutii descentralizate si ai intreprinzatorilor particulari), unul dintre cele mai importante momente l-a constituit, la ora 9,00, introducerea in formatie a drapelului de lupta, prezentarea onorului si a raportului reprezentantului esalonului superior si, nu in ultimul rand, Episcopul Timotei a sfintit troita din curtea Cetatii... poate cel mai emotionant, moment, intonarea "Imnului de Stat".
Pentru apararea tarii
Discursurile sustinute de ofiterii in rezerva si retragere, de veteranii de razboi si de prefectul Aradului au fost alte momente care au starnit emotii in randul celor prezenti."Este un moment deosebit pentru noi, dat fiind faptul ca suntem precursorii Regimentului 2 linle, infiintat in 1830. In aceasta unitate sau desfasurat activitati de pregatire in caz de lupta, iar multi dintre inaintasii nostri si-au pierdut viata pentru apararea tarii" afirma gr. mr. Ioan Cioara, comandantul Corpului 4 Armata Teritorial "Maresal Constantin Prezan", de care apartine si Brigada 18 Mecanizata "Decebal" si, implicit, Batalionul 191 Infanterie "Colonel Radu Golescu". 
Ceremonial de sfintire 
Tot cu prilejul aceastei aniversari, la Cetatea Aradului a avut loc si ceremonialul de sfintire a Capelei Militare, la acest eveniment participand un sobor de preoti, in frunte cu PS Timotei Seviciu, Episcop al Aradului, Ienopolei, Halmagiului si Hunedoarei. Aceiasi preoti au trecut si la sfintirea Troitei Eroilor si a bustului lui Radu Golescu, cei prezenti laudand munca sculptorului Dumintru Paina, realizatorul celor doua lucrari de arta. Imediat dupa ceremonia de sfintire a celor doua obiective, col. Avram Catanici, comandantul UM 01249, ne-a declarat ca este extrem de fericit pentru faptul ca, "acum, in plina sarbatoare, am ocazia sa-i revad pe toti aceia care, de-a lungul vremurilor, au trecut prin unitate". 
A fost dezvelit si bustul colonelului Golescu...Exercitii tactice 
Unul dintre cele mai gustate momente a fost, indiscutabil, prezentarea de exercitii tactice specifice Batalionului 191 Infanterie si a prezentarii expozitiei de tehnica militara din dotarea Batalionului Mixt Romano-Maghiar. Pentru inceput, trupa de antitero din cadrul Serviciului Roman de Informatii a prezentat echipamentul din dotare, facand o demonstratie de neutralizare a unor materiale explozive, puse in autoturisme-capcana. Dupa ce militarii angajati ai Batalionului 191 Infanterie au prezentat exercitiile tactice cu tehnica militara, un grup de subofiteri au prezentat una dintre cele mai interesante demonstratii: lupte corp la corp, exercitii de indemanare cu diferite arme albe si cateva exercitii de forta si concentrare, unde acestia au suportat "pe spatele lor", la propriu si la figurat, mai multe lovituri de leaturi. 
Defilarea militara 
Peste 30 de TAB-uri, camioane, masini de interventie si alte autovehicule specifice activitatii cazone, precum si toate efectivele prezente in unitate, au defilat intr-un moment unic prin fata asistentei. Organizata ca la carte, parada militara a reliefat faptul ca, oricat ar vorbi lumea despre "saracie si incapacitate", Armata Romana este o forta disciplinata, care poate interveni oricand, oriunde pentru aplanarea unor conflicte sau pentru mentinerea pacii. 
Parada militara a Garzii de onoare...Expozitie de pictura 
Un alt moment, de data aceasta artistic, a avut loc in doua corturi militare, unde mai multi pictori (care au mai mult sau mai putin de-a face, direct, cu Armata) si-au expus operele intr-un cadru, hai sa-i zicem, neconventional. Tot cu aceasta ocazie, sculptorul Dumitru Paina, absolvent al Institutului de Arte Plastice "Ioan Andreescu" din Cluj- Napoca a impartit cateva albume cu creatiile sale artistice. 
Fasole pentru o mie de guri 
Fiind un eveniment, la urma urmei festiv, de sarbatoare, col. Avram Catanici, comandantul Batalionului 191 Infanterie, a oferit invitatilor, la incheiere, o masa festiva, presarata cu un program artistic diversificat. "Am facut fasole pentru o mie de oameni ne spunea, mai in gluma, mai in serios, col. Avram Catanici, stiindu-se, doar, ca in Armata se mananca cea mai buna fasole". 
Sub acordurile muzicale ale formatiei populare conduse de Florin Ionas si ale renumitului taragotist Petrica Pasca, interpretii Liliana Batea, Tinu Veresezan, Viorica Leric, Eugen Mihaila si Cornelia Caprar au cantat melodii populare din mai multe zone romanesti si, nu in ultimul rand, cantece patriotice, totul terminandu-se cu "Noi suntem romani".

Dacian Don - Observator

  • Joi, la sedinta CLM Arad, consilierii au lamurit problema parcarilor din municipiu

Parcarile neregulamentare vor fi aspru sanctionate...Se plateste ajutorul pentru incalzire si cel social
Consiliul Judetean Arad (CJA) a repartizat catre CLM Arad suma de aproximativ cinci miliarde de lei. Din acesti bani, 539 de milioane de lei  reprezinta plata ajutorului social pe luna aprilie a.c, iar 3,9 miliarde de lei plata ajutorului de incalzire pe luna martie a.c.
Dupa cum se arata in adresa CJA din 20 mai a.c., "trezoreriile locale au fost informate despre sumele repartizate, urmand ca la nivelul Consiliului Local sa se asigure plata catre beneficiari a ajutoarelor repartizate"
Mentionam ca de la inceputul anului, 2142 de familii au beneficiat de ajutoare sociale si 33.637 de familii au primit ajutoate pentru incalzirea locuintei.
Vom parca dupa un nou regulament. 
Dupa ce au votat chestiunile legate de buget, consilierii au trecut la adoptarea regulamentului de oganizare si functionare al parcaribr din municipiul Arad parcari concesionate firmei "Belsirim Automotive". Asa dupa cum se arata intr-unul dintre arnendamentele propuse si aprobate "Regulamentul se va publia de cel putin cinci ori intr-un ziar local de mare tiraj, pe cheltuiala concesionaruluisi se va afisa in loc vizibil, in zonia parcarilor".
 In felul acesta, toate nedumeririle legate de noul sistem de taxare vor fi lamurite. Pana atunci, vom puncta totusi cateva din prevederile actului aprobat joi: 
* Regulamentul intra in vigoare la inceputul lunii viitoare; 
* parcarea autovehiculelor este permisa numai in locuri special amenajate, si se va efectua conform marcajelor, adica paralel cu bordura, la unghi de 45 de grade sau perpendicular pe bordura, in functie de strada. 
* Locurile de parcare pot fi utilizate contra cost, prin plata anticipata a tichetului de parcare, a abonamentului lunar sau a rezervarii facute conform regulamentutui 
* In locurile de parcare special amenajate (care cuprind centrul municipiului si o serie de 80 de alte artere de circulatie) parcarea autovehiculelor se taxeaza de luni pana vinerea intre orele 8,00- 20,00 si sambata intre orele 8,00-16,00 Parcarea este gratuita in afara programului de taxare, duminica si in zilele de sarbatori legale 
* Parcarea se poate plati fie cu cartela de parcare, fie achizitionand un abonament lunar. Pe strazile din zona centrala, parcarea va costa 5000 de lei pe ora plus TVA, iar pe celelalte strazi mai departate 3000 de lei pe ora, plus TVA. Abonamentele pentru rezidenti (persoanele care locuiesc in zona) var costa 120.000 de lei pe luna, iar pentru nerezidenti 380.000 de lei pe luna plus TVA (pe o strada) si 1.000.000 de lei plus TVA, pe toate strazile, cu exceptia B-dului Revolutiei. Mentionam ca nu platesc parcarea:
1: autovehiculele speciale dotate cu semnalizari luminoase si sonore, autospecialele pentru interventie care vor purta obligatoriu insemnele politiei, salvarii si pompierilor 
2. persoanele care au adeverinta de handicapat (in locurile prevazute cu indicatoare speciale pentru handicapati) 
3. medicii de familie care asigura urgentele medicale. Ne oprim aici in legatura cu problema parcarilor din municipiu, dar nu inainte de a aminti si de cateva santiuni care se vor aplica celor ce incalca regulamentul: 
Blocarea rotilor masinilor: 
se face daca nu se plateste tariful orar, daca exista tichet valabil pentru alta zona tarifara de parcare sau tichet cu valabilitate expirata; daca se : stationeaza pe locurile de parcare fara abonament, cu abonament vatabil pentru alta strada, cu abonament expirat sau valabil pentru alt autovehicul; daca nu s-a afisat tichetul sau abonamentul intr-un loc vizibil. 
Ridicarea masinilor: 
se efectueaza daca se opreste, se stationeaza sau se parcheaza neregulamentar in locurile rezervate handicapatilor, in statiile de autobuz, tramvai, taximetre, pe trotuare, spatii verzi sau daca masina a avut rotile blocate mai mult de trei ori si nu s-a platit taxa pentru deblocarea rotilor. Pentru deblocarea rotilor se plateste 200.000 de lei, plus 50.000 de lei pentru fiecare ora inceputa, iar eliberarea autovehiculelor ridicate se face contra sumei de 1.200.000 de lei, plus 500.000 de lei pentru fiecare zi inceputa. In ambele situatii se adauga si TVA-ul. 
Deocamdata e bine! 
Ultimele trei puncte de pe ordinea de, zi au vizat chestiuni legate de buna functionare a CET-ului. Avand in vedere prelungirea discutiilor intre Primaria Arad si Guvernul Romaniei, s-a stabilit ca semnarea Conventiei privind CET-ul sa se amane pentru data de 30 iunie 2002. Apoi, s-a hotarat trecerea CET Arad din domeniul.public in domeniul privat al municipiului Arad. Totodata s-a stabilit majorarea capitalului social al CET Arad cu contravaloarea centralei aradene la data predarii de la Termoelectrica. 
Referitor la aceste aspecte, primarul Dorel Popa a sustinut ca dupa preluarea CET-ului la municipalitate, "acesta functioneaza perfect".

Nicolae Oprean - Adevarul

  • Zona Libera Curtici - Arad ocupa locul intai in ceea ce priveste investitiile si suprafetele concesionate
Zona Libera Curtici asigura noi locuri de muncaProiectele de investitii din vestul tarii sunt cele mai mari de acest fel din Romania. Partea interesanta consta in faptul ca autoritatile romane organizeaza licitatii de concesionare a acestor terenuri intr-un moment in care Camera Deputatilor dezbate o lege de introducere a impozitului pe profit pentru zonele libere. Chiar daca nu se stie care va fi cota de impozitare a profitului acestor companii, se pare ca, cel mai sigur, se va merge pe varianta cu 5% in primii trei ani. Potrivit Ministerului Transporturilor, Lucrarilor Publice si Locuintei, valoarea totala a afacerilor din zonele libere este de aproape 100 de milioane de dolari.
Prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 449 din 8 iunie 1999 s-a infiintat Zona Libera Curtici Arad cu o suprafata de 90 de ha, compusa din doua platforme situate in orasul Curtici si in municipiul Arad. Zona Libera Curtici Arad este amplasata in vecinatatea orasului Curtici, intre linia de cale ferata care asigura iesirea spre Ungaria si drumul judetean 792C Curtici - Dorobanti si in partea de vest a municipiului Arad - adiacent caii de rulare a Aeroportului International Arad.
Opt firme din cinci domenii
Firmele producatoare de componente si subansamble auto prefera Zona Libera Arad. ZL Arad-Curtici a atras pana la jumatatea lunii mai investitii de peste 35 de milioane dolari, din partea a opt firme care provin din cinci domenii de activitate.
Licitatia pentru concesionarea a zece hectare de teren de catre Zona Libera Arad-Curtici s-a finalizat cu luarea in concesiune de sase firme, dintre care cinci cu capital german. "Este cea mai mare suprafata concesionata la o singura licitatie organizata de o zona libera din Romania", a declarat directorul Zonei Libere Arad-Curtici, Mircea Pavel.
Noi locuri de munca
Astfel, compania Leoni KFT va construi, pe amplasamentul adjudecat in urma licitatiei, o fabrica de cabluri, firma Eduard Hartman Gmbh se va axa pe productia de componente auto, iar Wolfang Straub Germania va derula activitati de leasing cu utilaje pentru constructii. De asemenea, SC TKS va asigura consultanta, in timp ce compania Contor Zenner are in plan producerea si depozitarea de contoare, iar societatea Romtrans va construi spatii de depozitare. Pana la sfarsitul anului, in urma investitiilor realizate de companiile castigatoare vor fi create cel putin 300 de noi locuri de munca. Cele sase societati vor investi peste 20 milioane dolari, suma care depaseste toate investitiile realizate in aceasta zona libera in ultimii trei ani. In final, firmele respective au promis ca vor crea alte 1.500 de locuri de munca si se preconizeaza ca vor avea o cifra anuala de afaceri de 50 de milioane de euro.
Si Leoni va construi o fabrica de cabluri...BOS GmbH & Co. KG
De departe cea mai importanta investitie va fi realizata insa de compania germana BOS GmbH & Co. KG, care a concesionat deja teren pentru inceperea lucrarilor la viitoarea hala de productie de subansamble pentru automobile.
"Investitia initiala in acest complex este de trei milioane de euro, urmand ca peste doi ani aceasta sa se ridice la zece milioane de euro. Compania noastra va crea, in acest fel, 700 de noi locuri de munca", a declarat directorul companiei germane, Werner P. Schlecht.
Investitia germana, considerata cea mai mare in judet dupa 1989, va fi realizata pe o suprafata de 40.500 de metri patrati, aproximativ o treime din suprafata totala a platformei aradene.
Taxa de participare la licitatie este de 400 USD
Administratia Zonei Libere va mai organiza o licitatie, in data de 12 iunie, la care si-au anuntat prezenta alte cinci companii straine. Zona Libera se intinde pe o suprafata de 75 de hectare, ocupate in proportie de 70%, si este pe locul intai in tara in ceea ce priveste investitiile si suprafetele concesionate. Pana in acest moment, zona a atras investitii totale de circa 39 de milioane de dolari, fiind create 2.000 de locuri de munca.
Taxa de participare la licitatie este de 400 USD, iar garantia de participare la licitatie se stabileste in functie de suprafata solicitata. Documentatia necesara participarii la licitatie se poate obtine de la sediul Administratiei Zonei Libere Curtici-Arad contra sumei de 485 USD. Valoarea minima de incepere a licitatiei este de 5 USD/mp/an.
Facilitati fiscale in Zona Libera Curtici
• Scutire de la plata impozitului pe profit
• Scutire de la plata taxelor vamale
• Scutire de la plata TVA pentru toate activitatile desfasurate in zona
• Operatiunile financiare se fac in valuta liber convertibila
• Realizarea de profituri rezultate prin diferenta taxelor de transport pentru marfurile aduse in vrac si reexportare dupa ambalarea lor
• Posibilitatea schimbarii originii marfurilor
• Concesionarea de terenuri si inchirierea de cladiri pentru o perioada de maxim 50 de ani
• Posibilitatea asamblarii de produse finite, prin aducerea subansamblelor necesare din diferite parti ale globului
• Posibilitatea dezvoltarii pietei la legatura dintre Occident si Orient, intr-un loc unde accesul se face feroviar, rutier si aerian
• Posibilitatea angajarii de forta de munca ieftina

Florin Tomuta - Occident

  • Conducerea Penitenciarului Arad a fost demisa

Evadarea lui Szim a avut ca urmare sanctionarea unor angajati ai penitenciaruluiDirectia Generala a Penitenciarelor a efectuat o ancheta asupra modului in care, in data de 27 mai, detinutul Heinrich Szim a evadat din Penitenciarul Arad. Anchetatorii au demis conducerea penitenciarului din orasul nostru, cativa dintre subofiteri si ofiteri au fost sanctionati disciplinar, iar o parte au fost trimisi in fata Consiliului de Judecata. 
Heinrich Szim a evadat iesind din camera printr-o gaura facuta sub pervazul ferestrei. Politistii l-au prins a doua zi, langa o halta de tren din localitatea Santoma. El intentiona sa treaca granita in Ungaria, dar inainta cu dificultate pentru ca isi scrantise un picior in momentul evadarii. 
El este la a doua evadare, in luna septembrie 2001 reusind sa scape de sub supravegherea politistilor care l-au escortat la Clinica Medicala II din Cluj. Si atunci a fost prins tot de catre Politia Arad. In urma anchetei efectuate de Directia Generala a Penitenciarelor s-a ajuns la concluzia ca masurile de siguranta luate de gardieni au fost insuficiente. Acestea se refera in special la detinutii considerati periculosi. unde ar fi trebuit luate masuri de siguranta suplimentare. 
Se considera ca sefii inchisorii nu au respectat dispozitiile primite de la superiori privind regimul de siguranta si ca nu au fost valorificate datele si informatiile referitoare la detinutii periculosi incarcerati la Arad. S-a dispus eliberarea din functie a comandantului unitatii, colonelul Luca Constantin, si a loctiitorului pentru siguranta detinerii, maiorul Dobra Petru. Trei subofiferi au fost trimisi in fata Consiliului de Judecata al DGP - plutonierul Konrad Ovidiu, sergentul major Czompel Andrei si plutonierul Blagaila Ioan.
Totodata, au fost sanctionati disciplinar locotenent-colonelul Tauceanu Petru, capitanii Teodorescu Ovidiu si Sarb Ciprian, sublocotenentul Dragoi Codrin si sergentul major Timis Dan. 
Toti ofiterii si subofiterii sanctionati ori schimbati din functii au fost penalizati si prin retragerea soldei de merit. 
Conducerea unitatii, pana la numirea pe post a unui nou comandant, va fi asigurata de catre un specialist numit de DGP. 

Alciona Popoviciu - Agenda zilei

  • Mircea Radu nu vrea o femeie care sa se catere pe umerii lui

Interviu, pe strand, cu Mircea RaduSarmant si volubil, carismatic si foarte prietenos, Mircea Radu a trecut, de cateva zile, cu Caravana Dragostei, prin Arad. La Strandul "Neptun", dialogul s-a infiripat repede, iar raspunsurile au fost la fel de limpezi precum privirea cu reflexe de verde smarald a celui care se dedica apreciatei emisiuni TV "Din dragoste"
-Ce ne poti spune despre Mircea Radu?
- Sunt mai scund, mai dragut si mai destept decat apar la televizor.
- Ce calitati si ce defecte ai?
- Calitatile... nu as putea sa vorbesc despre ele. Cat despre defecte, ar fi rnai bine sa intrebi echipa mea, pentru ca ei ma cunosc si asa si asa.
- Pana sa-i intrebam pe ei, te intrebam pe tine. Ce incerci sa modelezi la propria-ti persoana?
- Iti dai seama ca daca simt lucrul asta nu am sa-l fac public. Am si eu defecte, am si eu calitati, sunt un om.
- Imaginea ta este a unui om care stapaneste secretele dragostei; cum te simti in aceasta postura?
- Serios? Incerc sa dau sugestii, dar asta nu inseamna ca stapanesc dragostea. Este cum ai stapani o mare. Cum ai pune niste oameni, asa cum au facut persii, sa bata marea pentru ca le-a inecat niste corabii. Nu ma consider un om cu calitati exceptionale. Imi vad de treaba mea, de meseria mea, incerc sa fac foarte bine ceea ce fac. Nu stiu daca-mi si reuseste. Faptul ca sunt intampinat foarte bine pe unde merg, prin tara, inseamna ca emisiunea "Din Dragoste" are audienta.
- Care e zona cu cele mai multe cazuri si necazuri in dragoste?
- Dragostea este impartita uniform pe teritoriul Romaniei. Cand incepem stagiunea, facem trasee de doua ori in Moldova, de doua ori in Ardeal, Bucurestiul si imprejurimile. Nu defavorizam pe nimeni pentru ca in fiecare zona se iubeste, se iubeste diferit, asa curn sunt si sufletele noastre, asa curn sunt si oamenii.
- Cum depasesti situatiile profesionale limita?
- Nu mai departe de ieri (vineri - n.r.) trebuia sa luam o femeie in caravana, avea un, mesaj de la fostul ei sot. Pe ea trebuia s-o gasim la 70 km de Oradea. Intamplarea a facut sa ne intalnim pe drum cu masina femeii. Femeia era in masina. Am luat legatura cu colegii de echipa din celelalte masini, am depasit masina femeii cu doi-trei kilometri, apoi ne-am prefacut ca microbuzul meu are defectiune, am blocat strada si am blocat-o pe femeie. A coborat si am luat-o in caravana.
- Voi detineti un adevarat sistem de informatii. De unde stiati ca in masina se afla chiar femeia cautata ?
- A fost o intamplare. Cunosteam de la fostul ei sot numarul masinii. Aveam poza cu ea, deci stiam cu cine trebuie sa stam de vorba.
- Ai ticuri?
Filmarile la "Din dragoste" pe Strandul Neptun
- Da. In general inainte de a incepe filmarea spun echipei "hai baieti, puneti mana pe lopeti." Asta e o gluma si, in acelasi timp, un tic.
- Dar regrete ai?
-Regrete? Da, in momentul in care nu pot sa fac mai mult pentru oamenii care apeleaza la noi.
-Ce se intampla in spatele camerelor de luat vederi?
- Ultima emisie e programata in jurul datei de 27 iunie. La inceputul lunii iulie va urma un film in care teletespectatorii vor vedea forfota, reactiile celor care muncesc pentru "Din dragoste". Este un film al emisiunii: camere puse in cele mai neobisnuite locuri, ticuri ale mele.
- Care e cea mai remarcabila balba care ti-a scapat de cand lucrezi in televiziune?
- Nu-mi aduc aminte. Cred ca au fost situatii de acest gen cand prezentam stirile.
- Se comenteaza in presa despre o relatie a ta cu o enigmatica XXL. De ce o tii departe de ochii lumii?
- Ma asteptam ca tu sa ma intrebi daca asa ceva exista. Dar pentru ca mi-ai pus intrebarea asta, vreau sa spun ca sunt atat de obosit sa-i intrerup pe altii care vorbesc despre mine, incat nu o fac. Sunt doua-trei reviste care se ocupa de tot felul de prostii si de inventii, incat, daca esti un om care-ti faci meseria si nu deranjezi pe nimeni si, mare atentie! - ai succes, atunci vin acesti oameni, pe care nu pot sa-i numesc ziaristi si isi vand revistele publicand pur si simplu inventii. Cred ca ei se intalnesc la o votca si iau in colimator pe cineva pe care-l combina cu o persoana, pentru senzational. Culmea e ca asemenea aberatii prind la un anumit public.
- Dar sufletul tau, sau o parte din sufletul tau, apartine unei femei?
- Nu.
- Nu ai o prietena?
- Nu.
- Din ce motiv?
- Pentru ca nici o femeie nu cred ca ar accepta programul meu de lucru. Pe de alta parte, cred ca sunt, in acest moment, o foarte buna partida. Or, pe mine nu ma intereseaza o femeie care sa se catere pe umerii mei, care sa se faleasca cu mine, pentru ca eu nu sunt o maimuta de circ, sunt un om si caut o femeie care sa fie om.
- Dar ce calitati ar trebui sa aiba femeia visuritor tale?
- Sa fie femeie...

A consemnat Teodora Matica - Adevarul

  • FILMELE SAPTAMANII
Dacia 8 iunie - 14 iunie 2002 Misterul libelulei - (SUA)
Muresul 8 iunie - 14 iunie 2002 O minte sclipitoare - (SUA)
Arta 8 iunie - 14 iunie 2002 - Sala A Spioni de elita - (SUA)
Arta 8 iunie - 14 iunie 2002 - Sala B Usuraticul - (SUA)

Cautare in arhiva Virtual Arad

   Search this site                 powered by FreeFind
 


Publicitate

  Imobil de vanzare


Virtual Arad a fost fondat de Draghi Puterity.
Webdesignul a fost realizat de Sorin Stancu.
Adaptare WEB realizata de Draghi Puterity si Trutiu Florin.
Stirile VAN au fost compilate si redactate de Gheorghe Puterity.
Imaginile VAN au fost produse si digitalizate de Gheorghe Puterity.


O parte din stirile Virtual Arad News au fost preluate si din urmatoarele surse: Agentia Mediafax, Ziarul Adevarul, Ziarul Observator, Agenda Zilei - editie de Arad, Ziua de Vest, Evenimentul Zilei (Editia deVest), Romania Libera, Saptamanalul Occident, Ziarul in limba maghiara Nyugati Jelen, TV Arad, TV RCS, Pro TV Arad.


 

[Home] [Stiri] [Jurnal TVA] [Arhiva de stiri] [Agenda telefonica] [Advertising] [Multimedia] [Galeria foto] [Catedrala] [Harta orasului]
[Informatii] [Istorie] [Link-uri] [Guest book] [Message board] [Localitati din Arad] [Despre noi]