Stirile Zilei
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !

Vineri, 1 octombrie 2004

Stirile TVA aici

  • Erotic show la Expo

Dans exotic la Targul EroticIn prezenta mai multor oficialitati locale, la hala Expo Arad International, s-a deschis ieri prima editie a Targului Erotic
Show-ul de deschidere a fost pigmentat de un spectacol incitant oferit de mai multe trupe de striptease si cabaret din tara. 
Fete frumoase si sexi, baloane colorate, lumini, fum si o muzica imbietoare - cam acestea au fost, pe scurt, cateva din ingredientele care au transformat evenimentul intr-un adevarat spectacol.
Timp de trei zile, intre orele 18,00 si 1,00, aici vor avea loc prezentari de lenjerie intima, striptease si spectacole de cabaret. 
Tot aici, amatorii de produse de gen vor putea achizitiona de la catuse, prezervative si geluri, reviste sau filme pana la obiecte sexuale, lenjerie si chiar autoturisme Renault. 
Nu in ultimul rand, in standurile special amenajate, vor putea sa stea de vorba cu vedete ale filmului porno romanesc sau maghiar.
Ca o paranteza, spre deosebire de alte targuri organizate la Expo, oficialitatile nu s-au inghesuit sa ia cuvantul. 
Ba chiar au renuntat sa onoreze manifestarea. 
Sa le fi fost rusine?! 

C. G - Agenda zilei

  • Aluminiu american produs la Arad

Alcoa - o importanta investitie americana la Chisineu CrisGrupul american Alcoa, lider mondial in productia de aluminiu, va investi peste 17 milioane dolari intr-o noua capacitate de productie in orasul aradean Chisineu Cris
Investitorii sunt deja prezenti de cativa ani la Nadab, unde au o fabrica de sisteme electrice pentru industria automobilelor. 
In noua unitate, care va avea 200 de locuri de munca, vor fi produse profile extrudate de aluminiu pentru export. 
Anuntul a fost facut ieri in prezenta ambasadorului SUA.

Evenimentul Zilei (Editia de Vest)

  • Pregatiri pentru miting

Sindicatele din invatamantul aradean se pregatesc de mitingProfesorii aradeni se pregatesc de miting. Sindicatele cer majorarea salariilor pentru angajatii din învatamant si ameninta cu ample actiuni de protest.
Prima actiune va avea loc in data de 5 octombrie la Bucuresti, unde sindicatele din cadrul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant vor organiza un miting de protest. 
Sindicatele profesorilor din invatamantul aradean fac parte din federatia care nu a semnat cu Guvernul acordul ce prevede majorarea salariilor. 
Motivul este simplu: majorarea propusa de reprezentantii guvernului nu duce la o crestere reala a veniturilor pentru profesori si exclude din grila de majorare personalul nedidactic. 
In aceste conditii, in data de 5 octombrie, mai multi profesori din Arad se vor alatura colegilor din tara si vor participa la un miting de protest in capitala. 
Daca revendicarile profesorilor nu vor fi solutionate nici dupa acest miting, ei sunt gata sa declanseze greva generala. 

Vasile Blidar - Televiziunea Arad

  • "Trebuie sa ne gandim si la batranii fara adapost"

Interviu cu Helmut Duckadam - presedintele PNGInterviu cu presedintele PNG Arad Helmut Duckadam
- Dupa donatii catre biserici si proiectul "O casa pentru fiecare", PNG Arad vine cu un nou proiect si anume construirea unei case de batrani.
- Dupa cum am mai afirmat in repetate randuri, PNG este partidul care doreste sa faca politica pentru toti oamenii, indiferent de varsta acestora. Trebuie sa ne gandim si la batranii care, dupa o viata de truda, au ramas, din diferite motive, fara un acoperis deasupra capului.
- Cum veti reusi sa duceti la indeplinire aceasta initiativa proprie?
- Am fost vizitat, la sediul partidului, de mai multi oameni de varsta a treia, care au solicitat ca partidul pe care il reprezint sa se implice in construirea unei case de batrani. Am impartasit aceasta propunere, dupa care am luat legatura cu organizatiile PNG din Chicago si Arizona pentru a cere sprijin la acest proiect. Toti cei cu care am discutat au fost de acord cu propunerea mea.
- Cand va fi construita casa de batrani?
- Dupa calculele prezentate de experti, la inceputul anului viitor.
- Ati declarat ca aveti organizatii si in SUA.
- In Chicago avem o organizatie de peste 30 de membri, unde presedinte este Danut Telbis, fostul fotbalist din Lipova, iar in Arizona avem o organizatie de peste 20 de membri, unde presedinte este doamna Delia Boici, care este aradeanca.
- Cand veti pune la punct acest proiect?
- In luna decembrie, cand voi pleca in State sa-mi petrec sarbatorile de iarna alaturi de familie. Totodata, voi infiinta o organizatie PNG si la Los Angeles.

Dan Anghel - Adevarul

  • Legea transparentei fiscale

Senatorul Petre Roman propune legea transparentei fiscaleZeci de mii de romani ar putea fi verificati in legatura cu averea dobandita in ultimii 15 ani.
Senatorial Petre Roman propune o lege prin care sa fie verificate averile celor mai bogati romani, iar cei care nu pot justifica banii din cont, casele si masinile, sa plateasca un impozit care poate ajunge pana la 100%.
Pentru a dovedi ca are sprijinul romanilor, Petre Roman a demarat o campanie de strangere de semnaturi in favoarea legii.
Si aradenii pot semna pentru initiativa lui Petre Roman, insa abia de saptamana viitoare cand va fi anuntat locul in care se strang semnaturile.
Prin aceasta lege urmeaza sa se infiinteze Oficiul National Anti Frauda care va avea un director numit de Senat la propunerea presedintelui Romaniei.
Sub incidenta Legii transparentei fiscale intra toate persoanele care au o avere mai mare de 2 miliarde de lei.

L. Barcauan - Buletinul de Arad


Cautare in arhiva Virtual Arad

   Search this site                 powered by FreeFind
 


Publicitate

  Imobil de vanzare


Colectivul de redactie: Draghi Puterity, Gheorghe Puterity, Trutiu Florin, Sorin Stancu.


O parte din stirile Virtual Arad News au fost preluate si din urmatoarele surse: Agentia Mediafax, Ziarul Adevarul, Ziarul Observator, Agenda Zilei - editie de Arad, Ziua de Vest, Evenimentul Zilei (Editia deVest), Romania Libera, Ziarul in limba maghiara Nyugati Jelen, Saptamanalul Buletinul de Arad, TV Arad, TV RCS.


 

[Home] [Stiri] [Jurnal TVA] [Arhiva de stiri] [Agenda telefonica] [Advertising] [Multimedia] [Galeria foto] [Catedrala] [Harta orasului]
[Informatii] [Istorie] [Link-uri] [Guest book] [Message board] [Localitati din Arad] [Despre noi]