Stirile Zilei
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !

Vineri, 16 iulie 2004

Stirile TVA aici

  • Razboi in C.L.M.

In sedinta CLM, Adrian Nitu a avut parte de o sedinta furtunoasaLuptele de strada ale campaniei electorale s-au transformat in razboi deschis. 
Pesedistii, ramasi singuri in fata unei "Antante" hotarate, alcatuita din P.N.L., P.D. si U.D.M.R., au avut o tresarire de orgoliu si s-au baricadat langa perete, sperand sa reziste pana vor primi ajutor. 
"Generalul Triplei Intelegeri" a fost vizibil iritat de noua tactica a opozitiei si s-a adresat nervos combatantilor.
Inconjurat de pesedisti, Adrian Nitu, presedintele sedintei, a scos cu greu camasa, dar, pana la urma, a reusit. 
Alcatuirea comisiilor care se vor ocupa de proiectele urmatorilor patru ani a fost o batalie separata, de culise, castigata in final de actuala putere. 
E adevarat ca Emanoil Voicu le-a incurcat oarecum socotelile in ceea ce priveste comisia de urbanism, protectia mediului si turism, in care a ajuns vicepresedinte, dar in rest lucrurile au decurs normal.
Iata care sunt presedintii comisiilor: 
Buget - finante: Adrian Nitu; 
Urbanism, protectia mediului si turism: Kalman Czister; 
Administrarea domeniului public si privat: Liviu Bobar; 
Sanatate, familie, protectie sociala, cultura, culte, invatamant si externe: Cristian Moisescu; 
Juridic: Valentin Paul Neamt.
Discutiile noului regulament de functionare al C.L.M. au fost deosebit de aprinse. 
Dorel Popa a sarit mereu din transee obligand "Antanta" la repetate retrageri si noi regrupari. 
Secondat de Emanoil Voicu, fostul primar al Aradului a facut ferfelita orice idee care i s-a parut nelalocul ei. 
Amanuntele au fost analizate pana in panzele albe, interpretarile au incins spiritele. 
Fiecare pas facut de actuala putere a lasat in urma dare de sange si sudoare; nimic nu s-a obtinut fara lupta si durere. 
Dotata cu o tehnica mai noua si cu mai multi soldati, armata Primarului Gheorghe Falca a obtinut insa o prima victorie.
Daca fiecare proiect va trece astfel, daca hotararile vor fi aplicate la fel, in scurt timp imaginea C.L.M.-ului va cobori in strada, prezentandu-i clar electoratului, care si asa nu mai stie pe cine sa voteze, ca oamenii politici ai natiunii stau prost la capitolul intelegere.

Dan Ioja - Buletinul de Arad

  • Sinucigas… recidivist. Vrea si nu vrea locuinta

Calin Ancateu a amenitat ca se sinucideCentrul orasului a fost foarte animat, ieri, in jurul orei 14. Un barbat s-a urcat pe acoperisul cladirii in care functioneaza restaurantul McDonald’s si a inceput sa urle, nemultumit ca a fost… jignit! 
O masina de politie a ajuns imediat la fata locului. In zece minute, bulevardul s-a umplut de curiosi. De fapt, omul era nemultumit ca nu a fost tratat, spune el, cum se cuvine de catre gardienii de la poarta Palatului Administrativ, care nu i-au permis sa intre in audienta la primar. 
Intai a spus ca l-au batut, apoi ca l-au jignit, varianta finala fiind: "mi-au zis «hai, dispari, te rog!»".
A urcat dupa el...
Dupa alte 15 minute, timp in care Calin Ancateu, deja un cunoscut al organelor de politie pentru tentativele sale de sinucidere, se plimba pe acoperis, printre turnuri, Gheorghe Tica, seful politiei municipiului, a urcat dupa el pe casa si l-a convins sa coboare.
La brat, cei doi s-au deplasat la primarie si au intrat in sala unde primarul isi tinea audientele.
"Nu vreau casa..."
… i-a spus Ancateu primarului dupa ce a intrat in sala de audiente, peste ceilalti 30 de oameni care asteptau sa le vina randul. 
"Am vrut doar sa va spun doua cuvinte, dar gardianul m-a jignit..."
Ancateu va fi inscris la audienta de saptamana viitoare.
"Vreau un cotet, o casuta..."
- a spus sinucigasul dupa ce a iesit din sala. "Stau cu sotia in chirie si platesc un milion de lei pe luna."
Odata iesit din cladire, el a fost eliberat de politie, scapand fara nici o sanctiune.
Recidivist
Calin Ancateu este la a patra amenintare de a se arunca de la inaltimi impresionante. Este cunoscut de la escapadele sale pe turnurile de la CET si pe blocul de la Intim, de unde nu a vrut sa mai coboare in campania electorala. 
De fiecare data, insa, tentativa sa de suicid a esuat...

Simona Mazare - Observator

  • Avanpremiera la Teatrul de Marionete

Directorul Teatrului de Marionete - Dan Antoci lanseaza invitatie catre copiiSambata 17 iulie va avea loc o avanpremiera sub sloganul "Teatrul Mic pentru Cei Mici" cu: Carmen Maguran, Adina Doba, Ovidiu Calbau, Mircea Mos, Izabela Cotescu si Cristian Bordas.
In program va fi: "Motanul Incaltat" si "Printul Instalator" dupa Hans Christian Andersen.
"Teatrul Mic Pentru Cei Mici" este primul proiect de teatru ambulant de marionete din Romania - antrepriza teatrala sistematica, structurata pe teme si cu un repertoriu solid. 
Conceptul plastic al proiectului da posibilitatea unei dinamici reale a spectacolului (reprezentatiile pot avea loc in spatii atipice: gradinite, scoli si nu au nevoie de conditii speciale de ecleraj sau ambient). 
Este reluata, in forma moderna, traditia vechilor reprezentatii de marionete.
Repertoriul exploreaza relatia dintre basmul cult si taramul copilariei. Basmele culte, prin bogatia lor de sensuri si imagini, hranesc deopotriva pe copii si pe adulti lasand pe ganduri pe filosof si pe psihanalist, pe semiotician, pedagog sau sociolog.
In spectacolele "Teatrul Mic Pentru Cei Mici" vor fi prezentate marile povestiri fondatoare ale imaginarului copilariei, marii clasici ai copilariei: Ion Creanga, Hans Christian Andersen, Lewis Carrol, Antoine de Saint Exupery.
Basmul cu miraculosul lui nu este doar o fuga in afara realului, catre alt taram, catre un alt undeva, ci ne vorbeste mereu, intr-un mod aparte, despre probleme concrete si foarte actuale. Basmul nu inseamna o evadare catre intr-o forma instructiva.
"Aceasta avanpremiera se adreseaza prietenilor teatrului, directorilor de gradinite si ziaristilor dar mai ales celor interesati. Pentru public si pentru copii premiera va avea loc in data de 19 septembrie." ne-a declarat domnul Dan Antoci, directorul Teatrului de Marionete.
Versiunea scenica este realizata de Victor Ioan Frunza, muzica este asigurata de catre Cari Tibor. Decoruri, papusi, recuzita: Adriana Grand Directia scenica este semnata de catre Victor Ioan Frunza.

Meda Boszormenyi - Adevarul

  • Hot de... scutece, prins dupa o urmarire ca-n filme

Dupa o urmarire de o ora hotul Csaba Szentmiklos  a fost prinsO urmarire ca-n filme a avut loc miercuri pe strazile din municipiul Arad, dupa ce politistii au identificat un vechi "client" calificat in furturi. 
Dupa o ora de urmariri, la iesirea din Arad, autoturismul in care se afla acesta a fost oprit. 
In masina se afla Csaba Szentmiklosi, in varsta de 28 de ani, din localitatea Marghita, judetul Bihor. 
Nimic deosebit, pana aici. Surpriza avea sa apara abia in momentul in care politistii au deschis portbagajul si au descoperit mai multe pachete cu... scutece, detergent si o masina de gaurit, bunuri a caror provenienta Szentmiklosi nu o putea justifica. 
De asemenea, acesta avea asupra lui o suma inpresionanta de bani.
Dus la sectia de politie, Szentmiklosi a povestit fara nici o retinere politistilor cum a furat bunurile si metodele pe care le folosea. 
In urma cercetarilor s-a stabilit ca bunurile au fost furate din mai multe magazine situate pe raza localitatilor Beliu, Seleus, Santana si Ineu. 
Ingeniosul hot transporta bunurile furate cu ajutorul unui taximetru dintr-o localitate in alta unde le comercializa mai departe. 
Chiar daca si-a recunoscut fapta, cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale cercetat acum in stare de libertate.
Csaba Szentmiklosi avea si un hooby putin aparte. 
De cate ori vedea un grup de copii, obisnuia sa arunce cu bani, pentru a vedea cum se imbulzesc micutii sa-i stranga.

Monica I. Gaicean - Agenda zilei 

  • Madalina va poza in curand  revista Playboy

Madalina va poza pentru PlayboyIi place la nebunie sa conduca
Nu a patit niciodata sa fie nevoit cineva sa o aduca acasa pe brate de la o petrecere pentru ca ea este soferul grupului de fete cu care iese. 
Ii place foarte mult sa conduca, insa cu mare prudenta, pentru ca este constienta ca paza buna trece primejdia rea. 
Crede ca in proportie de 80% ca haina il face pe om,  ca "totul conteaza, nu numai hainele, ci si coafura, machiajul si modul in care le combini si asortezi pe toate". 
Este o fata simpla, ambitioasa, timida, sufletista, sensibila, putin cam dezordonata si copilaroasa. 
Acum in vacanta lucreaza, lucreaza la firma mamei, care este chiar domeniul ei. 
Pentru viitor, dupa ce mama ei va renunta la conducere, Madalina va fi cea care va prelua carma afacerii.
Madalina Faur va implini in curand 20 de ani. Este in zodia Racului. Tot ce a citit pana acum despre acest semn zodiacal i s-a potrivit. 
Cel mai bine se intelege cu persoanele nascute sub acest semn, de altfel toti barbatii de care a fost indragostita pana acum au fost "raci"
Aradeanca are 1,72 m, 53 kilograme si niste masuri foarte apropiate de cele ideale 88 – 63 – 92. 
Este studenta la Facultatea de Inginerie Economica, sectia Textile si manechin la Agentia Prima Models. 
"De patru ani lucrez ca manechin. Tin minte ca eram la liceu, intr-o ora de mate, chiar dadeam o lucrare, cand a venit Marius si m-a ales pe mine si pe inca o colega. De atunci am prezentat pentru toate casele de moda din Arad, dar si pentru creatori renumiti din toata tara. Am participat la Festivalul de moda de la Mamaia si la cel de la Iasi", povesteste Madalina.
"Mi-am trimis poza si am fost selectata"
In urma cu ceva vreme, fostul ei prieten i-a spus ca revista "Playboy" organizeaza un concurs si i-a sugerat sa-si trimita poza. 
A stat putin pe ganduri si pana la urma a trecut la fapte. In scurt timp a fost anuntata ca se afla printre norocoasele selectionate. 
A plecat pentru patru zile la Bucuresti pentru sedintele foto dupa care s-a intors acasa si a asteptat un raspuns, care nu s-a lasat prea mult asteptat. 
Madalinei ii place sa pozeze A ajuns printre finaliste. Au urmat doua saptamani de vis in campusul frumusetii Playboy "am fost tratate ca niste vedete, stateam intr-o vila superba. Era ca intr-un centru de infrumusetare, cu tot ce vrei la dispozitie: piscina, solar, sauna, cosmetica, coafura, aerobic". 
Dupa aceste zile de pregatire, a urmat si concursul "Miss Playboy, transmis de ProTv. Fiecare concurenta a trebuit sa interpreteze un rol, distribuit chiar in prima zi "eu am fost ingeras, probabil ca mi-au dat acest rol din cauza infatisarii. Mi s-a potrivit ca o manusa. Daca ar fi sa joc intr-un film as alege «101 dalmatieni», si rolul Cruellei. Cred ca ar fi foarte amuzat, as rade mai mult decat as juca". 
Ochii si buzele sunt cele mai sexy la un barbat
Chiar daca nu a iesit printre cele trei finaliste dupa concurs, aradeanca a semnat un contract cu cei de la Playboy, urmand ca in curand sa apara intr-un pictorial si pe coperta. 
Pentru Madalina, cel mai "bine" barbat este Brad Pitt. Ii place foarte mult lenjeria din dantela roz. Obijnuieste sa faca plaja topless, dar cu toate acestea considera ca o femeie este mai atragatoare atunci cand este bronzata cu portiuni albe pe alocuri. 
Cu operatiile estetice este de acord, fiindca pana la urma de ce sa ne ascundem dupa deget daca ai posibilitatea sa schimbi ceva ce nu-ti place de ce sa nu o faci. 
Pe viitor, daca va avea nevoie de asa ceva, va apela cu siguranta la aceasta modalitate. Ii plac tatuajele, insa nu cele permanente, deoarece "atunci cand imbatranesti mi se pare penibil sa ai tatuaje". 
Considera ca cele mai sexy parti ale corpului unei femei sunt fundul si sanii, la barbati prefera ochii si fundul. 
In prezent nu are un iubit si spera ca atunci cand isi va face un nou prieten acesta sa nu fie timid, nici exagerat de romantic, nici lingusitor si sa aiba neaparat o masina, de preferinta un Peugeot 607. 
Cea mai ciudata vestimentatie pe care a purtat-o vreodata la o prezentare a fost o bluza, care ii acoperea intr-o masura foarte mica sanii si care era inscriptionata cu injuraturi in engleza. 
Cea mai jenanta situatie prin care a trecut a fost cand s-a luat odata de ea pe strada "Bin Laden:" "a inceput sa tipe la mine, sa-mi spuna sa nu ma duc cu italienii pentru ca au tot felul de boli. Eram singura si nu mai stiam cum sa trec cat mai repede de el, ma si pufnea rasul".

Diana Rotar - Observator Plus


Cautare in arhiva Virtual Arad

   Search this site                 powered by FreeFind
 


Publicitate

  Imobil de vanzare


Colectivul de redactie: Draghi Puterity, Gheorghe Puterity, Trutiu Florin.


O parte din stirile Virtual Arad News au fost preluate si din urmatoarele surse: Agentia Mediafax, Ziarul Adevarul, Ziarul Observator, Agenda Zilei - editie de Arad, Ziua de Vest, Evenimentul Zilei (Editia deVest), Romania Libera, Ziarul in limba maghiara Nyugati Jelen, Saptamanalul Buletinul de Arad, TV Arad, TV RCS.


 

[Home] [Stiri] [Jurnal TVA] [Arhiva de stiri] [Agenda telefonica] [Advertising] [Multimedia] [Galeria foto] [Catedrala] [Harta orasului]
[Informatii] [Istorie] [Link-uri] [Guest book] [Message board] [Localitati din Arad] [Despre noi]