Stirile Zilei
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !
Vineri, 18 mai 2007
Stirile TVA aici
  • Un Audi si trei garaje – prada flacarilor din cauza neglijentei

Un incendiu a mistuit mai multe masiniNeatentia si nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor uu dus la distrugerea mai multor bunuri apartinand unor locatari din cartierul aradean Aurel Vlaicu.
in dupa-amiaza zilei de marti, pompierii au fost anuntati ca pe strada Luchian a izbucnit un incendiu care risca sa produca multe pagube.
Totul a pornit de la un garaj in care lucra Octavian V., de 40 de ani, care dezmembra un autoturism marca Renault Espace.
Barbatul s-a apucat sa taie si tabla autoturismului, fara a se gandi ca din cauza scanteilor materialele inflamabile din jur ar putea lua foc.
Nu a durat mult si un alt autoturism, marca Audi, aflat in imediata apropiere a locului in care era dezmembrat Renault-ul, a luat foc.
Flacarile nu au putut fi stapanite de Octavian V., ele cuprinzand intreg garajul, dar si alte doua garaje, vecine.
Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, dar in ciuda eforturilor depuse, autoturismul Audi a ars in proportie de 80 la suta.
Pagubele inregistrate se ridica la aproximativ 8.000 de lei, iar politistii si pompierii efectueaza acum cercetari, pentru a se stabili care au fost cauzele exacte ale producerii incendiului.

Mihaela Cerna - Observator

  • Primaria, batuta de elevi

Echipa Primariei a fost invinsa de eleviPrimaria a reinceput distribuirea Cartii Absolventului, adica a tichetelor valorice in baza carora absolventii de liceu din municipiu isi vor putea cumpara carti in valoare de 200.000 lei vechi de la libraria Slavici.
Primii elevi de liceu care au beneficiat de oferta Primariei din acest an (campania a inceput anul trecut, la finele anului scolar) au fost cei de la Grupul Scolar Vasile Goldis, vizitati miercuri de angajatii Municipalitatii, in frunte cu edilul local, Gheorghe Falca.
Dupa distribuirea celor 145 de tichete valorice, elevii de liceu au fost provocati de oficiali la un meci de fotbal.
Din echipa oficialilor au facut parte primarul Gheorghe Falca si consilierii locali Francisc Tusz, Ovidiu Mosneag, Ovidiu Marian, Ionel Costin si Gheorghe Neamtiu. Meciul cu elevii s-a dovedit a fi unul greu pe echipa Primariei, infranta la o diferenta de trei puncte.

A.B.- Adevarul

  • Fara probleme

Autoritatile au fost preocupate pentru pregatirea referendumuluiAutoritatile locale au luat toate masurile necesare pentru ca referendumul sa se desfasoare fara nici o problema la data stabilita, 19 Mai. 
Cu numai cateva zile inainte de aceasta data, angajatii Prefecturii au verificat fiecare loc unde urmeaza sa fie amenajate sectii de votare. 
Pana acum nu s-au descoperit nereguli. 
Prefectura vrea sa se asigure ca in judetul Arad nu sunt nici un fel de probleme iar buletinele de vot, stampilele si colantele ce urmeaza a fi lipite pe cartile de identitate, ajung la fiecare sectie la timp. 
Pentru a se asigura ca nu are probleme, Prefectura a convocat pentru joi, comisia tehnica de organizare a referendumului.

Vasile Blidar - Televiziunea Arad

  • Regal motociclistic la Arad

Regal moto la AradIn perioada 19-21 mai 2007, Clubul VIK POWER si Las Vegas Racing Team, cu sprijinul Primariei Arad si Expo Arad, organizeaza din nou in orasul nostru un adevarat regal motociclistic. 
Si asta pentru ca intr-o singura competitie vor fi reunite etape de Campionat European, Alpe Adria, Campionat Balcanic, Campionat National si Campionatul Ungariei.
Organizata de clubul VIK POWER – presedinte Calin Muresan si Clubul Las Vegas Team – presedinte Cristian Muresan, pe motodromul VIK POWER (DN7 est) din Arad, competitia se va bucura de o numeroasa  participare internationala, reunind la start, alaturi de componentii lotului national  si piloti din Slovenia, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Italia, Germania, etc.
Supermoto este un sport care a ajuns la statut mondial, in competitie fiind angrenate motociclete care au elemente comune atat cu cele care concureaza in Campionatul Mondial de Motociclism Viteza cat si cu cele de motocross. 
Motivul acestei mixturi este destul de simplu: 70% din suprafata pe care se  alearga este acoperita de asfalt, in timp ce 30% este pamant. 
in regiunea off-road sunt amenajate saritori asemanatoare cu cele de pe circuitele de motocros spectacolul fiind garantat.
Amploarea si succesul reputat de o astfel de competitie din categoria celor pe doua roti, un concurs care este o imbinare intre forta si rezistenta off-road cu tehnologia performanta a unui motor de viteza, au determinat o crestere spectaculoasa a vanzarilor acestui tip de motociclete.
Anul acesta se vor desfasura etape de S1 (motociclete cu capacitatea cuprinsa intre 450-700 cc in 4 timpi), S2 (motociclete cu capacitatea cuprinsa intre 250 cc in 2 timpi si 450 cc in 4 timpi) si Quad-uri (motociclete cu 4 roti).
Intrarea va fi LIBERA pentru public, iubitorii acestui sport fiind asteptati in numar cat mai mare pe circuitul VIK POWER.
Sponsori: Metalcomp, Sergiu&Geanina, Selgros. Parteneri media: Kiss FM, Adevarul, Informatia Aradului, Televiziunea Arad.
 Vik Power Team         Las Vegas Racing      
 Calin Muresan        Cristian Muresan

Informatia Aradului

  • Supermaratonul Bekescsaba - Arad - Bekescsaba

Plecare la Supermaratonul Arad-BekescsabaIn zilele de 19 si 20 mai 2007 va avea loc cea de-a X-a editie a Supermaratonului Bekescsaba - Arad - Bekescsaba.
La editia din acest an si-au anuntat participarea circa 60 de echipe si 20 de concurenti individuali, care vor parcurge traseul Bekescsaba - Arad si retur in alergare, mars, cu bicicleta sau cu rolele.
Si in acest an, startul se va da din Bekescsaba, la ora 9.00 (ora Ungariei), iar sosirea concurentilor la Arad este asteptata incepand cu ora 14.00 in aceeasi zi, in fata Primariei.
Acest eveniment sportiv va fi completat de o serie de programe culturale si de divertisment (prezentate de actorul aradean Zoltan Lovas), desfasurate in fata Primariei Municipiului Arad, intre orele 14,00 - 20,00.
Protagonisti vor fi membrii formatiilor de dans sportiv, dans modern, aerobic si dans popular de la Palatul Copiilor, trupa de break-dance de la Casa Izvor, formatia de dansuri tiganesti a Complexului Curcubeu si cea a Liceului de Arta, majoretele Liceului "Csiky Gergely", formatia de muzica instrumentala a Liceului de Arta "Sabin Dragoi". 
Duminica, 20 mai 2007, ora 9,00, se va da startul in cursa retur, Arad - Bekescsaba - ce se va desfasura pe un traseu mai scurt (93 de km), din fata Primariei.
Pentru buna desfasurare a maratonului facem apel la intelegerea conducatorilor auto pentru a facilita traversarea prin oras a concurentilor pe urmatorul traseu: Primarie - str. Horia - str. George Cosbuc Piata Spitalului -  Calea Victoriei - Piata UTA - Calea Aurel Vlaicu.

Cabinet Primar, - Birou presa


Cautare in arhiva Virtual Arad

   Search this site                 powered by FreeFind
 


Publicitate

  Imobil de vanzare


Colectivul de redactie: Draghi Puterity, Gheorghe Puterity, Trutiu Florin.


O parte din stirile Virtual Arad News au fost preluate si din urmatoarele surse: Agentia Mediafax, Ziarul Adevarul, Ziarul Observator, Ziua de Vest, Evenimentul Zilei (Editia deVest), Romania Libera, Ziarul in limba maghiara Nyugati Jelen, Astra Aradeana, Glasul Aradului, Informatia Aradului,TV Arad, Info TV.


 

[Home] [Stiri] [Jurnal TVA] [Arhiva de stiri] [Agenda telefonica] [Advertising] [Multimedia] [Galeria foto] [Catedrala] [Harta orasului]
[Informatii] [Istorie] [Link-uri] [Guest book] [Message board] [Localitati din Arad] [Despre noi]