LinkExchange Member Free Home Pages at GeoCities

title

fax.gif (255 bytes)PE SCURT:  


20 iunie 1998

Dupa ce ieri se anuntau inundatii in alte judete, astazi suntem in masura sa va spunem ca si judetul nostru este amenintat de apele Muresului, aflat in crestere. Datorita afluentilor, mai ales Tarnava Mare si Tarnava Mica, Muresul a crescut amenintator si viitura lui se indreapta spre Arad. In mare pericol se gasesc localitatile Bulci si Bodrogul Vechi, localitati pentru care nu s-au luat masuri speciale.Contactat telefonic, adjunctul comandantului de Stat Major de Protectie Civila Arad, Constantin Butunoi, ne-a declarat: "Inca nu sunt probleme. Nu s-a hotarat evacuarea locuitorilor din zona. S-au asigurat cantitati suficiente de paine si apa potabila in caz ca localitatea va fi izolata. Viitura va trece astazi de Deva in jurul orei 9:00".

Zilele trecute treceam in revista unele probleme cu care se confrunta binecunoscuta firma aradeana producatoare de papusi. Mai mult decat atat, am mai aflat ca are pregatit un studiu de fezabilitate in vederea achizitionarii unui imprumut de 3 miliarde de lei pentru a se moderniza. Desi initial se tot astepta venire celebrei firme Mattel, intr-un sfarsit ce de la Aradenaca s-au hotarat sa nu mai lase pe maine si pe mana altora ce pot face ei, mai greu dar mai repede, azi.

Asociatia "Sanctus Gerhardus Caritas Banat" Arad ne anunta ca azi, la orele 10, va avea loc deschiderea festiva a Centrului Social din Gai, str. Bogdan Voievod Nr. 30. Asociatia de caritate a alcatuit urmatorul program: -Ora 10,00 Slujba de multumire la Biserica romano- catolica din cartierul Gai; - ora 11, 00 Inaugurarea si sfintirea cladirii; - ora 12,00 dineu festiv. Presedintele Asociatiei "Sanctus Gerhardus Caritas Banat" Arad, preotul Sandor Teodor, a invitat la eveniment atat oficialitati locale si judetene cat si numeroase fete bisericesti si, bineinteles si locuitorii din cartier care vor beneficia de serviciile centrului social.

Consiliul parohial si Primaria comunei Almas invita locuitorii din zona - si nu numai - la oficerea slujbelor religioase de sfintire a clopotului si la primul hram al asezamantului monahal - social "Sfintii Romani", ce vor avea loc duminica 21 iunie a.c.

Azi si maine, la Moneasa, se vor intalni reprezentantii a nu mai putin de 118 organizatii non-guvernamentale din judetul Arad la "Forumul Organizatiilor non-guvernamentale din judetul Arad". Forumul este organizat de Asociatia PAEM , Consiliul Judetean si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, principalul finantator al forumului. "Intalnirea de la Moneasa are ca scop editarea Catalogului Organizatiilor non -guvernamentale din judetul Arad , care va fi lansata cu aceasta ocazie. Catalogul cuprinde date despre fundatiile si asociatiile non-profit aradene cu o scurta prezentare a obiectului de activitate ale acestora. O alta tema va trata relatiile dintre ONG-uri si Administratia Publica locala si Directia Financiara. Totodata se va discuta noul proiect al legii sponsorizarii" ne-a informat dl. Gheorghe Ardelean, presedintele Asociatiei PAEM.


19 iunie 1998

Dupa inundatiile care au cuprins pana in prezent o parte a tarii, se pare ca acum urmeaza umflarea apelor curgatoare din vest. Desi pe crisuri nu s-a ajuns pana acum la cota de atentie, cotele apelor sunt "in continua crestere" dupa cum am aflat de la dispeceratul Regiei Apele Romane. In ce priveste Muresul, in zona balastierei din Micalaca, apele deosebit de involburate ale raului care strabate Aradul au iesit deja acolo unde pana nu demult era pajiste. Si pe Mures, ne informa Regia Autonoma Apele Romane, cota este in continua crestere. Cu toate acestea nu s-a ajuns inca la cota de "atentie". Tinand cont de precipitatiile cazute si de nivelul apelor ce continua sa coboare de la munte se asteapta in continuare o crestere a apelor Muresului chiar daca in urmatoarele 24 de ore nu se vor atinge cote de aatentie. Pana atunci, cum spuneam, balastiera din Micalaca este prima afectata de nivelul Muresului, astfel ca foarte multi copaci care, candva erau pe mal, au ajuns acum in mijlocul apei.

Ieri, Valentin Neamt, primarul Aradului a organizat o conferinta de presa. Principalul subiect l-a constituit rezultatele vizitei pe care domnia-sa a intreprins-o, impreuna cu o delegatie a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad, in Israel. Astfel, am aflat ca primarul Valentin Neamt, a participat la o intalnire cu Asociatia Antreprenorilor in Constructii, a carei conducere va efectua, in luna septembrie o vizita in judetul Arad. Acestia sunt interesati in construirea, la Arad a unei fabrici de prefabricate ieftine, pentru construirea a aproximativ 1000 de case. In cadrul acestei intrevederi a fost pusa in discutie asocierea Primariei Municipiului Arad si a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" cu un investitor din Israel, pentru realizarea in zona Micalaca 300 a unui hotel cu 20 de etaje si preluarea cladirii policlinicii deja construite, in vederea transformarii ei in sanatoriu si clinica universitara. De asemenea, se intentioneaza extinderea complexului de la Macea si transformarea lui intr-o baza de recreere si tratament pentru care investitiile minime se ridica la 250.000 USD. La Tel Aviv, delegatia aradeana a efectuat o vizita la Centrul medical Suraski, a carei conducere este interesata de deschiderea unei clinici in Arad si a unei fabrici de solutii perfuzabile pentru toata zona de vest a tarii, investitie estimata la peste un milion de dolari.

Dupa ce prima licitatie organizata de Primaria Arad (la care a participat de una singura) a fost reprogramata, firma timisoreana "Eliptic Press" a castigat-o pe cea de-a doua - la care a mai participat, mai mult simbolic, inca o firma timisoreana - obtinand astfel dreptul de a moderniza un numar de 14 statii din municipiul nostru. Dupa ce luni a dat in folosinta prima statie modernizata de troleibuz, in Timisoara, "Eliptic Press" va cheltui in jur de 120 de milioane de lei pentru modernizarea fiecareia din cele 14 statii de tramvai aradene, lucrarile urmand a fi finalizate in cel mult sase luni de zile. Desi au cumparat caiete de sarcini si doua firme aradene, acestea si-au pierdut interesul pe parcurs, neparticipand la licitatie.

Cu numai cateva zile inainte de judecarea recursului inaintat de Parchet la Tribunal, pentru mentinerea masurii de arestare preventiva a lui Dumitru Branc, avocatul Sever Jurca a anuntat ca nu mai vrea sa-l apere pe primarul suspendat al Aradului. Avocatul Jurca ne-a declarat ca nu poate sa dezvaluie motivele care l-au facut sa abandoneze apararea lui Branc : "sunt niste lucruri pe care nu pot sa vi le spun". N-am putut afla daca s-au facut presiuni asupra sa. Sever jurca este convins ca Dumitru Branc este nevinovat si ca Tribunalul va admite hotararea Judecatoriei de revocare a mandatului de arestare. "Va rog sa ma intelegeti, nu pot sa va spun de ce, dar ma vad nevoit sa ma retrag"- a conchis Sever Jurca, cu o oarecare dezamagire in glas. Avocatul Sever Jurca a fost cel de al doilea aparator a lui Dumitru Branc.

Pe parcursul vizitei efectuate saptamana trecuta in Israel, primarul Valentin Neamt a luat legatura cu orasul israelian Arad, in tentativa de initiere a unor relatii de colaborare, interesante cel putin prin prisma identitatii numelor celor doua orase. Amplasat in desert, in apropierea Marii Moarte, Aradul israelian este un orasel sarac, cu circa 40.000 de locuitori, in majoritate arabi, si care in conditiile date nu s-au aratat interesati de o colaborare cu primaria municipiului nostru. Mai mult succes a avut insa primarul aradean, prin alte parti ale Israelului, tara in care comunitatea romana ocupa locul doi ca numar de membri.


18 iunie 1998

In localitatea Dombovar, in Ungaria, are loc astazi inaugurarea Expozitiei "DOMBO-EXPO", la care isi vor expune produsele si opt firme aradene: Astra, Sanevit, Victoria, Fix, Minerva, Microfin, Rodica D, si Trio Concordia. La expozitia, care va fi deschisa pana in 21 iunie, va participa ca invitat primarul orasului Dombovar, Attila Toth, viceprimarul Aradului, Ioan Darida, care va lua parte si la Conferinta de dezvotare teritoriala a Zonei Sud-Dunare, inclusa in seria de manifestari ce vor avea loc in aceasta perioada. Deplasarea viceprimarului municipiului nostru in Ungaria va costa primaria noastra circa 460 USD si va fi urmata, la inceputul saptamanii viitoare, de vizita unei alte delegatii, condusa de primarul Valentin Neamt, care va participa, la Budapesta, la Conferinta Parteneriatului Ecos-Ouverture.

Tatuajele au ajuns sa faca furori in randul tinerilor. Din ce in ce mai multi adolescenti isi doresc desene pe piele, cautand cu infrgurare modele traznite si persoane (si mai traznite) care stiu sa le "produca". In judetul nostru exista numai doi astfel de "maestri", de la care am aflat ca zilnic se programeaza, pentru cate un tatuaj, cel putin cinci tineri. Cea mai mare trecere o au "inimioarele" si "scorpionii". Au inceput sa fie solicitati si "inorogii", dar numai de cateva saptamani incoace. Fetele isi doresc tatuaje pe fese sau pe sani, iar baietii le doresc, cu predilectie, pe brate. Deocamdata, la spitalele noastre nu se fac tatuaje. La sectia "Chirurgie Plastica" a Spitalului Judetean au existat solicitari doar de "scos" tatuaje de pe pielea acelora care s-au saturat de un anumit model sau au ajuns la concluzia ca gestul a fost gratuit.

Dupa ce a zacut luni de zile pe masa Consiliului judetean si a Primariei, dosarul concernului Dräxlmaier a poposit pe biroul primarului din Satu Mare. Cum asemenea investitii nu apar in fiesce zi, Consiliul judetean Satu Mare a decis, printr-o Hotarare de Consiliu, incheierea unui contract de cesionare cu concernul german pe o perioada de 51 de ani. Dupa cum declara Mircea Ioanas, subprefectul judetului Satu Mare, "intre noi si firma germana s-a stabilit o relatie de durata". Deci, aradenii au pierdut (definitiv), din cauza neseriozitatii lor, o investitie serioasa, menita sa creeze noi locuri de munca si sa dea "unda verde" societatilor germane interesate in aceasta zona a tarii.

Zilele trecute, la bazinul "Delfinul", s-a desfasurat Campionatul National de Natatie Copii categoria de varsta 10 ani. Rezultatele extraordinare obtinute de inotatorii aradeni, 5 medalii de aur si 4 de argint, confirma inca odata faptul ca orasul nostru e reprezentat cu cinste la capitolul sportul in apa. Dupa frumoasa performanta a poloistilor de la Astra Arad, a urmat triumful inotatorilor, realizand totodata cel mai bun rezultat obtinut de aradeni in ultimii ani.

In acesta saptamana, Consiliul Judetean Arad a facut public proiectul Bugetului local pe 1998 . Conform procedurilor legale in vigoare, proiectul Bugetului local va ramane timp de 15 zile la dispozitia contribuabililor, timp in care se pot depune contestatii privitoare la alcatuirea acestuia. Pana in prezent, am retinut doar o singura critica adusa proiectului de Buget, critica venita din partea unor specialisti in domeniu. In opinia acestora, personalul Primariei Arad este supradimensionat si extrem de costisitor, fapt care atrage dupa sine vaduvirea de resurse financiare a spitalelor si scolilor de pe raza municipiului nostru. Fara a comenta parerea expusa mai sus, mentionam doar ca Primaria Arad insumeaza peste 200 de salariati, iar media retributiei lunare ajunge la aproape un milion de lei.


17 iunie 1998

Daca in primii ani de dupa 1989 piata aradeana de carte a fost invadata de volume gen Sandra Brown care s-au vandut foarte bine, nu dupa mult timp, aradenii au renuntat treptat la ele. Vanzarea de carte a cunoscut reabilitare in anul 1994, cand desfacerea de marfa a unitatilor "Prolibris" a crescut cu circa 20-30%. Tot atunci a inceput o reabilitare a cartilor "serioase", publicul cititor orientandu-se de la cartile comerciale spre cartile de calitate. Sunt foarte solicitate acum volumele de specialitate (medicina, electronica, calculatoare, economie) dictionarele de toate felurile, cursurile de limbi straine. Deasemenea bibliografiile scolare, culegerile de probleme, cartile de parapsihologie, Yoga, cartile cu metodica de predare a materiilor si cartile de istorie-filosofie, au foarte mare cautare. Din punct de vedere al vanzarii, cel mai bine au trecut cartile de beletristica clasica (romana si universala).

Ocazionat de sarbatorirea Zilei Protectiei Muncii in Romania - la 19 iunie - in organizarea S.C. IFET si a Inspectoratului de Stat Teritorial pentru Protectia Muncii Arad, are loc, astazi si maine, la Moneasa, un concurs al taietorilor de lemne aradeni. In prima zi, cei 17 concurenti care si-au anuntat participarea, se vor indeletnici cu doboratul arborilor, fiind urmariti din apropiere de reprezentantii ITSPN asupra modului de respectare a prevederilor protectiei mincii pe timpul lucrului. Copacii doborati astazi urmeaza a fi prelucrati maine (fasonati) pe platoul din fata cabanei silvice, unde drujbele, securile, icurile si ciocanele vor crea, pentru cateva ore, o atmosfera infernala. Participantii si organizatorii au cazarea si masa asigurate de IFET, la cabana silvica, care in schimb va ramane cu lemnele rezultate in urma concursului.

Muzeul din Arad pregateste impreuna cu omologi din Ungaria, muzeele din Bekescsaba si Gyula, o tabara etno-folclorica in zona Graniceri. Micile probleme aparute in timpul pregatirilor s-au rezolvat, si incepand de ieri, 6 cercetatori sunt plecati la Graniceri pentru strangerea de date preliminare inceputului studiului. Intrebat: "Aceasta tabara are asemanari cu studiile facute de Dimitrie Gusti impreuna cu Scoala Monografica de la Bucuresti?", directorul Muzeului din Arad, Pascu Hurezan, ne-a raspuns : "Sigur ca are unele asemanari, Dimitrie Gusti fiind unul din intemeietorii acestui stil de cercetare. Va pot spune ca noi gandim in viitor si sper sa reusim pana la urma sa facem o monografie cat mai complexa a judetului nostru. De la Arad sunt plecati urmatorii muzeografi : Rodica Colta, Emilia Martin, Elena Csaba si Sorin Sabau". Acesti cercetatori vor locui la Graniceri, la cineva acasa, timp de o saptamana. Anul acesta se va mai organiza o tabara la Buteni, cu acelasi subiect de cercetare, la care vor participa si studentii de profil de la Universitatea din Cluj.

De timpul favorabil din aceasta perioada incearca sa beneficieze din plin si Administratia Drumurilor Judetene. Lucrarea de sezon consta in tratarea carosabilului cu bituminoase, lucrare in curs de executare pe relatiile: Arad - Zarand; Secusigiu - limita de judet, Beliu - Carand; Arad - Sofronea (aproape finalizat); Paulis - Siria; Beliu - Craiva; Lipova - Arad; Zabrani - limita de judet. Tot in aceasta perioada se continua asfaltarile pe drumurile: Sicula - Seleus; Birchis - limita de judet; Tarnova - Chier; Craiva - Maraus; Berechiu - limita de judet. Domnul Grigore Gomoi, director general la Administratia drumurilor judetene Arad, ne-a informat ca  recent, s-a inceput montarea cu folie reflectorizanta pe relatia Arad - Moneasa.

CARIN din Iratos este singura societate prelucratoare de canepa din judetul Arad si una din cele sase care au mai ramasin toata tara dupa 1989. La a doua licitatie pentru vanzarea actiunilor detinute de FPS la CARIN (94,48%), firma germana TREU HANF si-a prezentat oferta de cumparare a intregului pachet. Dupa o luna, timp in care Consiliul de Administratieal FPS-ului a analizat respectiva oferta (suma oferita de TREU HANF a fost mai mica decat cea ceruta de FPS), oferta a fost aprobata. Zilele acestea, la Bucuresti, se semneaza contractul in baza caruia TREU HANF devine principalul actionar al societatii CARIN. "Dupa semnarea contractului, urmeaza - probabil - un proces de restructurare la societatea noastra", a spus directorul Liviu Buta. (Un site interesant din Germania unde gasiti totul despre canepa.)


16 iunie1998

Intre 26-28 iunie 1998, Teatrul de Stat din Arad este invitat la Festivalul International de Teatru de la Zsambek din Ungaria, cu spectacolul "Don Juan" de Moliere, in regia lui Laurian Oniga. Festivalul de la Zsambek este una din cele mai mari manifestari internationale de teatru in spatii neconventionale, unde in fiecare an sunt prezentate spectacole deosebite din Europa. La ultimele doua editii, Romania a fost reprezentata de Teatrul National Bucuresti cu "Romeo si Julieta" si Teatrul National Craiova - cu "Phedra". Onoranta invitatie vine in urma vizionarii spectacolului trupei aradene, de catre directorul festivalului de la Zsambek, la Festivalul de Teatru Clasic gazduit de municipiul Arad.

Aseara, Piata Revolutiei a fost invadata de peste 2000 de oameni care au sarbatorit cu frenezie prima victorie a Romaniei la Camionatul Mondial din Franta. Steagurile tricolore si claxoanele masinilor au impanzit centrul orasului, numele tricolorilor au fost scandate indelung. S-a dansat, s-a cantat, s-a facut galagie, circulatia a fost oprita. Sa dea Domnul ca Aradul sa mai sarbatoreasca de cel putin sase ori la acest Turneu Final.

Ieri, proaspat numitul Consiliu de Administratie al S.C. Viticola Baratca S.A. s-a intrunit in prima sa sedinta. In formula restransa, de numai 4 membrii (din totalul de 5), deoarece S.I.F. Banat Crisana va trebui sa faca o noua propunere de candidat din partea sa, la viitoarea AGA. In prima sa sedinta, CA are ca principala sarcina sa-si desemneze presedintele. Ceea ce s-a si intamplat, noul presedinte al CA si, implicit directorul general al SCVV Baratca fiind desemnat ing. Geza Balla, fostul sef al Combinatului de vinificatie din cadrul societatii. Au urmat discutii ale membrilor CA cu reprezentantii salariatilor, axate pe principalele revendicari ale acestora, anume marirea salariilor si imbunatatirea conditiilor de munca. Poate ca numirea unui nou CA si a presedintelui sau va pune capat, in cele din urma, starii conflictuale existente la Baratca de doua luni incoace, cauzata de destituirea fostului manager general, Mihai Duma.

In urma cu doua saptamani va semnalam faptul ca, la R.A. "Drumuri municipale", calculatorul statiei de formare a mixturilor asfaltice s-a defectat, oarecum surprinzator. Cum drumarii nostri nu au reusit sa remedieze defectiunea, s-a apelat la serviciile firmei germane producatoare a aparaturii. Au trecut 10 zile pana cand reprezentantul german si-a facut aparitia, joia trecuta, dar pe cand sa se apuce de lucru, el si-a dat seama, spre surprinderea generala, ca nu a adus cu sine ce trebuia iar dischetele aduse erau prea mici. Facand apel la firma de care apartine, neamtului ii vor fi trimise astazi dischetele corespunzatoare, in timp ce drumarii aradeni, se afla in continuare, in pauza.

In unele zone ale tarii, ploile torentiale au produs mari inundatii, care au afectat zeci de gospodarii, sute de hectare de terenuri agricole, drumuri si poduri, retele electrice si telefonice, creand mari pagube materiale. Desi ploile au fost abundente si in judetul nostru, deocamdata, pe aradeni nu-i paste pericolul inundatiilor. Specialistii din cadrul Exploatarii Lucrarilor Hidrotehnice Arad spun ca apele n-au ajuns la cote de atentie in nici o localitate din judet. Prognozele specialistilor bucuresteni atentioneaza ca, in urmatorul interval, debitele vor creste pe raurile din jumatatea de nord a tarii, iar cantitati insemnate de precipitatii vor cadea in special in sud - vestul tarii.


15 iunie 1998

Subprefectul Aradului, Levente Bognar, a organizat la sfarsitul saptamanii trecute o conferinta de presa. In cadrul acesteia au fost abordate probleme legate de comisia consultativa de dialog social ce a implinit in aceste zile un an de zile de la infiintare. Subprefectul Aradului, a subliniat ca in anul in care a condusaceasta comisie, cele mai multe divergente de munca ce au fost mediate in cadrul acestei comisii au venit din unitatile cu capital majoritar de stat. In cadrul intalnirii ce a avut loc recent la Bucuresti cu presedintii comisiilor consultative de dialog social, s-a hotarat constituirea la nivelul judetelor de colective pentru dezamorsarea conflictelor sociale. La Arad, aceasta a si luat fiinta. Ea este condusa de subprefectul Aradului, Levente Bognar.

In comuna Peregu Mare, in planul de investitii pe 1998 figureaza si extinderea retelei de apa in Peregu Mic, cu circa 2 km. Lucrarea va costa 500 milioane de lei si va fi finantata de la bugetul de stat. La Peregul Mare este in curs de refacere studiul de fezabilitate pentru alimentarea cu apa a localitatii, investitie ce se ridica la aproape 1,5 miliarde de lei.

Optiplast (OPTI)este una din societatile aradene cu o situatie incerta.Operatiunea de privatizare a acestei societati s-a dovedit fara succes, pachetul de actiuni (70%) detinut de FPS a fost scos la vanzare de doua ori,dar nu s-a reusit vanzarea lui. La sfarsitul lunii martie, conducerea Optiplast a hotarat disponibilizarea unor angajati pentru a reduce cheltuielile. Lipsa unor comenzi care sa asigure activitate continua si un venit societatii, in plus datorii imense la bugetul de stat, credite bancare, au cerut gasirea unei solutii urgente pentru supravietuirea societatii. solutia nu putea fi decat vanzarea unor active, mai ales ca o firma italiana s-a aratat interesata de a cumpara o parte din bunurile Optiplastului. S-a facut reevaluarea activului (hala unde se faceau rame pentru ochelari), si s-a asteptat... licitatia. Insa italienii nu au mai dat nici un semn de viata, asa ca afacerea nu s-a incheiat. Astfel posibilitatea de redresare a Optiplastului a esuat. Cel putin deocamdata... Pentru a evita lichidarea societatii, FPSul s-a gandit sa scoata din nou la vanzare actiunile detinute la Optiplast. "Vrem sa facem acest lucru cat mai rapid; speram ca pana in 15 iulie sa se tina licitatia", spune Doru Sever Puia, directorul FPS-ului Arad. Se pare ca exista o scrisoare de intentie depusa la FPS de catre firma Contor Zenner, care ar dori achizitionarea actiunilor. Daca licitatia se va organiza, nu se mai pune problema vanzarii activelor, desi Optiplast a depus la FPS documentatia pentru vanzarea de active. Soarta Optiplastului e, cel putin deocamdata, nesigura. Problema lichidarii se pune doar daca restructurarea sau privatizarea societatii nu se vor face.

La sfarsitul saptamanii trecute, secretarul general al Prefecturii Arad, dl. Valeriu Campeanu, s-a intalnit cu primarii si secretarii consiliilor locale, in cadrul unei sedinte de lucru ce a avut ca subiect aplicarea legii 169/1996 de modificare a legii fondului funciar. Sedinta de care aminteam este urmare a instructajului ce s-a desfasurat recent la Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, in cadrul caruia s-au facut unele precizari cu privire la anexa 9 a legii de care aminteam mai sus. Instructajul de la M.A.A. a survenit datorita diferentei dintre suprafetele de teren solicitate ca urmare a punerii in aplicare a Legii 169/1996 si suprafetele de teren disponibile. Conform precizarilor de la Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, comisiile locale de aplicare a Legii fondului funciar vor trebui sa refaca, pana la 19 iunie a.c., situatiile cu solicitarile de teren. Astfel, vor fi lasate pe dinafara solicitarile care nu se incadreaza strict in prevederile art. 4 al Legii169. Situatia creata i-a nemultumit pe primarii si secretarii consiliilor locale care s-au vazut pusi in situatia de a verifica din nou toate solicitarile de terenin baza Legii169, ceea ce incumba o mare cantitate de munca.


Arhiva

Ati pierdut o stire importanta? Nici o problema! Consultati arhiva stirilor "Virtual Arad".


typewr.gif (252 bytes) Stiri compilate si redactate de Gheorge Puterity.
html0a.gif (339 bytes)  Adaptare pentru Web de Draghi Puterity.

return Inapoi la pagina principala.

Stirile Virtual Arad au avut in total counter vizitatori.