Stirile Zilei
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !

Editie speciala, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei !

Luni, 1 decembrie 2003

Stirile TVA aici
Pulsul zilei aici
  • Ziua de 1 Decembrie

Se afla inscrisa in calendare si in inima fiecarui roman ca o zi sfanta, reprezentand cea mai mare sarbatoare nationala a poporului nostru.
In urma cu 85 de ani, in acea zi devenita istorica, de 1 Decembrie 1918, s-a infaptuit Unirea cea Mare de la Alba-Iulia, vis multisecular, pentru care au luptat si s-au jertfit nenumarate generatii de inaintasi.
La aceasta data, fiecare roman, dintr-un firesc sentiment de mandrie nationala, cinsteste inaintasii neamului si pe toti cei ce au luptat pentru unitatea si demnitatea natiunii romane.
Fie ca aceasta sarbatoare sa ne gaseasca uniti si hotarati sa schimbam in bine imaginea si renumele tarii noastre, fie ca idealurile stramosilor nostri sa devina realitate.

Organizatia judeteana a PSD, Presedinte - Dorel Popa

 


Cautare in arhiva Virtual Arad

   Search this site                 powered by FreeFind
 


Publicitate

  Imobil de vanzare


Colectivul de redactie: Draghi Puterity, Gheorghe Puterity, Trutiu Florin, Sorin Stancu.


O parte din stirile Virtual Arad News au fost preluate si din urmatoarele surse: Agentia Mediafax, Ziarul Adevarul, Ziarul Observator, Agenda Zilei - editie de Arad, Ziua de Vest, Evenimentul Zilei (Editia deVest), Romania Libera, Ziarul in limba maghiara Nyugati Jelen, Saptamanalul Buletinul de Arad, TV Arad, TV RCS.


 

[Home] [Stiri] [Jurnal TVA] [Arhiva de stiri] [Agenda telefonica] [Advertising] [Multimedia] [Galeria foto] [Catedrala] [Harta orasului]
[Informatii] [Istorie] [Link-uri] [Guest book] [Message board] [Localitati din Arad] [Despre noi]