Stirile Zilei
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !

Virtual Arad in colaborare cu Radio Arad transmite ZILNIC emisiunea "Pulsul zilei".
Pentru a o asculta face-ti click aici
Prin Virtual Arad mesajele tale vor fi auzite in Arad si in intreaga lume.
Te asteptam sa luam impreuna "pulsul zilei".

Vineri, 4 iulie 2003

Stirile TVA se gasesc aici

  • Ziua Americii sarbatorita cu bere

Reclama in stil american pentru Festivalul Berii KaiserIncepand de astazi, punctul de atractie al Aradului se muta la un kilometru de strandul Neptun. Arena Astra CFR, din strada Banu Maracine este gazda sarbatorii berii Kaiser.
Timp de trei zile, a cincea editie a Kaiser Fest va aduce distractie pentru zecile de mii de tineri aradeni.
Nu mai putin de 22 de trupe sunt pregatite pentru a-si incanta fanii.
Azi vor canta Animal X, BUG Mafia, Pepe, DJ Project, Zerro Exploziv, pentru ca atractia serii sa fie focoasa Carmen Serban.
Accesul pe stadion se face incepand cu ora 13, pe cele sase intrari amenajate pe strazile Banu Maracine si Voluntarilor. Sambata vom face cunostinta cu Voltaj, Parazitii, O-zone, TNT, Candy, EQM si Bless vs. McK.
In fine, emblema showului care se va incheia cu un foc de artificii nemaiintilnit o reprezinta celebra formatie Los Canos. 
Va vor mai ridica apetitul de bere Aurel Tamas, Nicolae Furdui Iancu, Anne’s, Hi-Q, fetele de la Pops si Directia 5.
Daca nu vreti sa mergeti sa beti bere pe saturate si sa mancati mici, trebuie sa stiti ca si la Timisoara se intimpla cate ceva. Cam slabut, ce-i drept, dar decat deloc e bine si asa.
Astazi, de la ora 18, a venit vremea ca timisorencele frumoase sa arate ce au mai bun.
Clubul Al Cubanito a pregatit o preselectie pentru concursul Miss Nouvo Al Cubanito, care se va desfasura week-end-ul viitor.
Dupa preselectie urmeaza o petrecere dedicata zilei Americii. "Made in USA" se numeste petrecerea cu confetti si muzica americana.
Primele domnisoare care vor trece pragul clubului vor fi rasplatite cu cite un cocktail sangria din partea casei.
Sambata, in acelasi loc, va fi o seara latino. "Latino&Hit Mix – Febra de sambata seara" va fi un chef la care veti lua lectii de dans de la profesionisti in domeniu.
Un al doilea loc in care se mai intampla cite ceva este Discoland. Vineri, daca mergeti la Discoland, ar fi bine sa nu imbracati cel mai bun tricou pe care il aveti, pentru ca va fi "Wet T-shirt Party", o petrecere cu tricouri ude. Sambata, seara obisnuita, "Saturday Night Fever".
Distractie placuta, daca mergeti la Arad. Daca nu, plictiseala placuta.

Bogdan Cioara & Lucian Ursuletu Evenimentul Zilei (Editia de Vest)

  • 300 mii de euro pentru amplasarea "Statuii Libertătii"

Conferinta de presa la filiala UDMR AradKiraly Andras, presedinte al UDMR Arad, a declarat, in cadrul conferintei de presa de ieri, ca pana la mijlocul lunii august Uniunea doreste sa finalizeze strangerea celor aproximativ 300 de mii de euro necesari pentru restaurarea si amplasarea "Statuii Libertatii".
Intrebat de catre redactorul ziarului „Adevarul“, daca Guvernul Ungar a alocat bani pentru amplasarea "Statuii Libertatii", Kiraly Andras a precizat ca acesta nu s-a implicat, banii proveniti din Ungaria fiind de la fundatii sau societati civile.
Levente Bognar, presedintele Consiliului Reprezentantilor Judeteni al UDMR Arad, a trecut in revista activitatea interna a UDMR Arad.
* S-au finalizat alegerile pentru cele doua locuri la Consiliul Reprezentantilor Unionali (Czister Kalman, Levente Bognar), de drept facand parte Kiraly Andras, deputatul Tokay si presedintele organizatiei de tineret.
* Au avut loc alegeri in 32 de organizatii locale si in noua organizatii de cartier. Kiraly Andras s-a aratat destul de multumit de colaborarea cu partidul de guvernamant, care a dus la realizarea mai multor obiective de interes pentru comunitatea maghiara: introducerea limbii maghiare in administratie si justitie, unde maghiarii au o pondere de peste 20%, accelerarea retrocedarilor imobilelor bisericesti etc.

Daniel Albu - Adevarul

  • Aglomeratie in vami

Aglomeratie de tiruri in vamile aradene din cauza masurilor din UngariaApropierea primului week-end fara trafic greu prin Ungaria da batai de cap autoritatilor romane de la frontiera. 
In urma unei decizii a Guvernului Ungariei, din 1 iulie, la sfarsit de saptamana, pe soselele din tara vecina este restrictionat traficul greu, de peste 7,5 tone.
Mai precis, traficul greu, cu unele exceptii, este restrictionat in perioada 15 iunie – 31 august de sambata, ora 8, pana duminica la ora 22, iar in perioada 1 septembrie – 14 iunie, de sambata, ora 22, pana duminica la ora 22. Restrictii de trafic greu, peste 7,5 tone, exista si in zilele de sarbatori legale in Ungaria, din ziua anterioara sarbatorii, la ora 22, pana in ultima zi de sarbatoare, la aceeasi ora.
Inainte de primul week-end de aplicare a masurii, vamile aradene au inceput sa fie asaltate atat de soferii de TIR, cat si de turistii care nu au inteles exact cui se aplica restrictia de trafic pe soselele maghiare.
Politia de frontiera aradeana atrage atentia celor care doresc sa calatoreasca in Ungaria sa nu sufoce vama Nadlac, cea mai asaltata, si sa aleaga vamile Varsand sau Turnu, din judetul Arad si Salonta, din judetul Bihor.
Sunt exceptate de la restrictia de trafic TIR-urile care transporta animale vii, produse perisabile si cele care se indreapta spre terminalul RO-LA de la Szeged.

Sorin Trocan - Evenimentul Zilei (Editia de Vest)

  • Sezatoare si ceai dansant pentru varstnicii de la Centrele de zi

Pensionarii de la Centrul de zi Micalaca stiu sa isi petreaca timpul liber Directia de Asistenta Comunitara, prin Centrele de zi pentru varstnici, a organizat in cursul acestei saptamani o serie de activitati distractive, varstnicii avand doar cuvinte de lauda.
Joi, toate doamnele care sunt membre ale Centrului de zi din cartierul Aurel Vlaicu (Calea A. Vlaicu nr. 224) s-au reunit la sezatoare.
Incepand cu ora 17, la Centrul de zi Micalaca (str. Crinului nr. 16) a avut loc "Joia ceaiului dansant".
Aici varstnicii au fost delectati prin evolutiile artistice ale colegilor din centru.
Nu demult un pensionar ii explica unui prieten, in tramvai, cat de bine se simte tinand cont ca poate sa cante ce vrea pentru colegii de la centru.
Astazi, cu incepere de la ora 16, membrii centrului de zi din cartierul Aurel Vlaicu sunt invitati la Ora de religie, iar sambata, 5 iulie, la un ceai dansant.
Cele doua centre de zi isi fac concurenta prin activitatile pe care le desfasoara, fapt care nu va aduce la nimic altceva decat la cresterea calitatii vietii celor care vin aici zi de zi.

Simona Mazare - Observator

  • Politia face uz de arma impotriva jurnalistilor

Politistii "se lupta" cu jurnalistii la paintballMascatii s-au napustit impotriva ziaristilor intr-un concurs de paintball
Miercuri dupa-amiaza, la terenul de Paintball din incinta strandului Neptun a avut loc un inedit concurs.
Reprezentantii presei din Arad au avut curajul sa-i infrunte pe lucratorii de la Detasamentul de Interventie Rapida din cadrul Politiei aradene.
La inceput, cei de la DPIR au jucat intre ei urmand ca echipa castigatoare sa joace cu jurnalistii.
Nu cred ca mai este necesar sa precizam cine a castigat.
Paintball-ul este un joc relativ nou in Romania si in special in Arad.
Terenul din incinta strandului Neptun, primul de acest gen din Arad are lungimea de 80 de m si latimea de 40 de m.
Puteti juca zilnic si, cu o programare puteti sa va dezlantuiti si noaptea. Terenul dispune si de nocturna.
Veti primi salopete, masti, pusti si gloante. Exista mai multe strategii de joc insa cea mai utilizata este aceea ca cele doua echipe lupta pana cand se epuizeaza bilele urmand ca in final sa castige cel care a primit mai putine lovituri.

Claudiu Oprean - Agenda zilei


Cautare in arhiva Virtual Arad

   Search this site                 powered by FreeFind
 


Publicitate

  Imobil de vanzare


Colectivul de redactie: Draghi Puterity, Gheorghe Puterity, Trutiu Florin, Sorin Stancu.


O parte din stirile Virtual Arad News au fost preluate si din urmatoarele surse: Agentia Mediafax, Ziarul Adevarul, Ziarul Observator, Agenda Zilei - editie de Arad, Ziua de Vest, Evenimentul Zilei (Editia deVest), Romania Libera, Ziarul in limba maghiara Nyugati Jelen, Saptamanalul Buletinul de Arad, TV Arad, TV RCS.


 

[Home] [Stiri] [Jurnal TVA] [Arhiva de stiri] [Agenda telefonica] [Advertising] [Multimedia] [Galeria foto] [Catedrala] [Harta orasului]
[Informatii] [Istorie] [Link-uri] [Guest book] [Message board] [Localitati din Arad] [Despre noi]